lørdag 14. januar 2012

håndkleholder

Når jeg så disse håndkleholderene på  Olavas verden. Falt jeg pladask. Jeg har planer om å hekle zalokjoler, hekle/strikke kjøkkenkluter/kopptuer, grytekluter og disse håndkleholderene som sett i julegaver.
Oppskriften til disse hadde Olava funnet her. Jeg fant ut når jeg var ferdig å lage min, at den ikke passe til våres ovn, da håndtaket vårt er veldig bredt, så jeg får hekle en ny til oss. Og smugtitte neste gang jeg er på besøk hos de som jeg skal lage til. Så jeg vet hvilken lengde jeg skal lage. Så for å få tatt bilde av min første, hengte jeg den opp på krydderhylla, og der tror jeg faktisk at den skal få bli. Greit å ha kjøkkenhåndkle der og.

Takk for at du tok turen innom min blogg. Legger du igjen en kommentar, kommer jeg på besøk til deg og legger igjen en kommentar tilbake.

tirsdag 10. januar 2012

Zalokjole

Etter å ha sett disse søte zalokjolene fant jeg ut at en slik måtte være super å ha. Da kan jo zaloflaska stå på benken uten å sjenere. Og SofusK var jo så snill å sendte meg oppskriften. Tusen hjertelig takk.

Jeg har brukt Mandarin naturell og heklenål 3,5 + hvitt bånd.

takk for at du tok turen innom. Legger du igjen en kommentar, kommer jeg på besøk i din blogg og kommenterer og :)